Evenementen 2011-2018

Reunieën, Wedstrijden, Admiraalzeilen en andere evenementen 2011 - 2018

164 deelnemers met 54 boten namen deel aan de zomer-reünie in Monnickendam. Op donderdag 28 juli 2011 kwamen al diverse schepen binnen in de haven en die kregen een plaatsje toegewezen door Peter Vernout. Traditiegetrouw begon de vrijdag met de vaarinstructie waar zich 13 mensen voor hadden opgegeven, Wouter van Hees gaf op zijn schip (de lemsteraak DX11) instructie over veiligheid waarbij de volgende onderwerpen aan bod kwamen: veiligheid opvarenden, controle zwemvest, basis procedure redden drenkeling en een praktijkoefening van het redden van een drenkeling als je onder zeil bent. 

Evenementen in 2018

Dit jaar organiseerde de SSRP haar eigen Winterbijeenkomst in dynamisch Rotterdam. Plaats van samenkomst waren ’s morgens het historisch clubgebouw van KR&ZV “De Maas” bij de Veerhaven en ’s middags een actief vervolg in het Maritiem Museum in Rotterdam. Ruim 70 geïnteresseerden vonden het belangrijk om de bijeenkomst bij te wonen. De ambiance in het Vereenigingsgebouw aan de Veerhaven, gebouwd in 1909, leende zich er ook uitstekend voor. Er zit in het gebouw heel veel historie. Dat wordt ook weerspiegeld door de grote collectie prijzen en andere maritieme zaken uit het verleden.


Evenementen in 2015

SSRP 60 jaar Behoud(t) het Goede en Zevenwolden 150 jier Foar de Wyn

Met de slogans “Behoud(t) het Goede” van de SSRP en “150 jaar Foar de Wyn” van de Zevenwolden vierden beide verenigingen van 19 tm 21 juni gezamenlijk hun Jubileumweekend in Lemmer. Het is natuurlijk het hele jaar feest en er gebeurt dit jaar nog van alles, maar Lemmer was zaterdag 20 juni toch even het centrum van de wereld. De aanwezigheid van de Beschermvrouwe van de SSRP, HKH Prinses Beatrix, maakte het feest compleet. En een feest werd het!


Terug naar vorige pagina