Uitnodiging voor deelname aan de Vlootschouw bij de start van Sneekweek

Beste Klassen-vertegenwoordig(st)ers,
 
Over ruim 5 weken is het al zover, dan staan we aan de start van de 82ste SNEEKWEEK. Na de officiële opening in het theater van Sneek zal op vrijdag 4 augustus 2017 vanaf ca. 21.00 uur de Commis­saris der Koning van provincie Friesland, de traditionele vlootschouw afnemen. Dit is de feestelijke opening van de Sneekweek, toegankelijk voor iedereen.

Tijdens de vlootschouw willen we graag alle klassen die mee varen tijdens de Sneekweek zich laten presenteren. De verwachting uitsprekend dat jullie klasse mee zal varen, willen we jullie vragen ons hulp te bieden bij het vinden van een boot + bemanning om deel te nemen aan de Vlootschouw. Met deelname doen jullie duizenden toeschouwers zeer veel plezier. Bovendien is dit een goede gelegenheid om jouw klasse onder de aandacht te brengen van de vele belangstellenden. Als herinnering ontvangt de (complete) bemanning het Vlootschouw T-shirt. Zouden jullie zo vriendelijk willen zijn voor 17 juli 2017 (2,5 week voor de Vlootschouw) onderstaand formulier door de deelnemer in te laten vullen en terug te sturen?  Dan regel ik verder alles met de deelnemer!
 
LET OP: Jubileert de klasse dit jaar? Dan geven we de mogelijkheid tot een extra promotie! Er mogen 5 boten van deze klassen mee varen in de vlootschouw. 

Problemen met het vinden van een zeiler?

De Vlootschouw is in beweging en we doen ons best om het de deelnemers steeds beter naar hun zin te maken:

  • Een wens van vele zeilers is vorig jaar in vervulling gegaan, de vlootschouw begint een uur eerder. Het voorprogramma zal NIET eerder beginnen, dus een uur minder lang wachten!
  • Het eten zal wederom langs de gracht georganiseerd worden zodat deelnemers hun boten in de gaten kunnen blijven houden. Dit jaar is er weer een warme hap. 
  • Er zal lint hangen langs de schepen, waardoor bezoekers niet (makkelijk) bij de boten kunnen komen. 
  • Op zoek naar vernieuwing is er een vernieuwd T-shirt.

We rekenen op jullie enthousiaste medewerking om de opening van deze Sneekweek ook succesvol te maken!  Bij voorbaat dank voor jullie inzet.  Voor meer informatie of vragen kunnen jullie uiteraard contact met me opnemen. 
 
Met vriendelijke groet,

Marieke Guichard
Vlootschouwcommissie / KWS sectie wedstrijdzeilen

doc Retourformulier Deelnemers Vlootschouw Sneekweek 2017

Terug naar vorige pagina