Assurantiekantoor van der Post = Eerdmans - Bootverzekeringen

Persbericht

Reinier van der Post gaat per 2017 de verzekeringen van boten die lopen binnen Assurantiekantoor van der Post uit Amsterdam overdragen naar zijn boot-verzekeringskantoor Eerdmans  Jachtverzekeringen te Lemmer. Van der Post is sinds 10 jaar eigenaar van Eerdmans.

Eerdmans Jachtverzekeringen is een van de grootste bootverzekeraars van Nederland en is daarnaast ook gespecialiseerd in het verzekeren van recreatiewoningen. Eerdmans is een volmacht kantoor en heeft zijn eigen zeer uitgebreide pleziervaartuigvoorwaarden en zeer gedegen acceptatie en schade-behandeling in eigen beheer.  Dit zorgt ervoor dat de lijnen naar de klant kort en duidelijk zijn en dat zowel acceptatie als schade processen snel en accuraat verlopen.

Tevens hebben ze voor verschillende watersportverenigingen, de Ronde en Platbodem jachten (SSRP) en klassieke scherpe jachten (VKSJ) zeer uitgebreide collectieve voorwaarden en zeer gunstige premiestelling. In tegenstelling tot vele verzekeraars werkt Eerdmans met onafhankelijke schade experts voor pleziervaartuigen, zodat de belangen van de schipper zo optimaal mogelijk worden behartigd.

Met deze verhuizing van polissen naar Eerdmans Jachtverzekeringen zorgt Reinier van der Post  ervoor dat klanten nog beter begeleid worden bij het afsluiten van de verzekering en eventuele schade.

Voor nadere informatie met betrekking tot boot- of recreatiehuis verzekeringen kunt u contact opnemen met Eerdmans Jachtverzekeringen 0514-563655 of info@eerdmans.nl.

En ze staan natuurlijk met het mooie Friese Jacht Roeland weer op “Hiswa Klassiek” en heten u daar van harte welkom.

Terug naar vorige pagina