Eerdmans: Dé Verzekeringen voor uw boot

U zeilt en onderhoudt uw platbodem met zeer veel liefde en zorg. Dan dient u er ook wel voor te zorgen dat u uw platbodem een verzekeringspolis biedt, die er ook voor zorgt dat bij eventuele schade uw schip mooi en correct wordt gerepareerd. Eerdmans jachtverzekeringen heeft in overleg met de SSRP een verzekerings-collectief geregeld voor de Ronde en Platbodemjachten van de donateurs van de SSRP. De afspraak omvat niet alleen een veel lagere premie dan standaard door Nederlandse verzekeraars wordt afgegeven. Maar veel belangrijke dan de lage premie zijn de heel uitgebreide voorwaarden.

Klantgerichtheid en uitstekende service zijn belangrijke pijlers van onze dienstverlening

Wij geloven in korte lijnen en deskundige medewerkers die zich als specialist uitsluitend bezighouden met boot- en recreatie- verzekeringen.

Eerdmans is in zowel Nederland als Duitsland een begrip als het gaat om bootverzekeringen en recreatieverzekeringen.

I: www.eerdmans.nl

Extra: Verzekerings-collectief geregeld voor de Ronde en Platbodemjachten voor eigenaren van een 'actief' ingeschreven schip in het Stamboek van de SSRP

Vaak denken schippers dat verzekeraars allemaal dezelfde voorwaarden hebben. Dat is zeker niet het geval.
Een aantal van de belangrijkste kenmerken van deze uitgebreide SSRP-polis zijn:

 • Geen aftrek nieuw voor oud
 • Eigengebrek en de gevolgschade gedekt
 • Eigen gebrek motor maar liefst 15 jaar
 • Wa dekking €7.500.000
 • Inboedel gratis meeverzekert tot 40% van verzekerde som
 • 3 jaar aanschaf waarde garantie
 • Standaard 40% no-claim korting en geen terugval na schade
 • Vaste taxatie mogelijk tot 60 maanden

Wij werken samen met een scheepsexpert, die met erg veel kennis en liefde schepen op ons verzoek inspecteert en taxeert. Daarnaast behandelt deze expert de schades op uiterst deskundige wijze in nauw overleg met u en onze medewerkers. Bij eventuele vóór-inspecties geeft de expert de schippers ook waar nodig adviezen over veiligheid en onderhoud.

Indien noodzakelijk neemt een scheepsexpert contact met u op om op onze kosten uw platbodem te inspecteren.

pdf Folder met Antwoordkaart Pleziervaartuigenverzekering Eerdmans voor Ronde en Platbodemjachten

Persbericht 2017

Reinier van der Post gaat per 2017 de verzekeringen van boten die lopen binnen Assurantiekantoor van der Post uit Amsterdam overdragen naar zijn boot-verzekeringskantoor Eerdmans Jachtverzekeringen te Lemmer. Van der Post is sinds 10 jaar eigenaar van Eerdmans.

Eerdmans Jachtverzekeringen is een van de grootste bootverzekeraars van Nederland en is daarnaast ook gespecialiseerd in het verzekeren van recreatiewoningen. Eerdmans is een volmacht kantoor en heeft zijn eigen zeer uitgebreide pleziervaartuigvoorwaarden en zeer gedegen acceptatie en schade-behandeling in eigen beheer. Dit zorgt ervoor dat de lijnen naar de klant kort en duidelijk zijn en dat zowel acceptatie als schade processen snel en accuraat verlopen.

Tevens hebben ze voor verschillende watersportverenigingen, de Ronde en Platbodem jachten (SSRP) en Klassieke Scherpe Jachten (VKSJ) zeer uitgebreide collectieve voorwaarden en zeer gunstige premiestelling. In tegenstelling tot vele verzekeraars werkt Eerdmans met onafhankelijke schade experts voor pleziervaartuigen, zodat de belangen van de schipper zo optimaal mogelijk worden behartigd.

Met deze verhuizing van polissen naar Eerdmans Jachtverzekeringen zorgt Reinier van der Post ervoor dat klanten nog beter begeleid worden bij het afsluiten van de verzekering en eventuele schade.

Voor nadere informatie met betrekking tot boot- of recreatiehuis verzekeringen kunt u contact opnemen met Eerdmans Jachtverzekeringen 0514-563655 of info@eerdmans.nl.

 

Via onderstaand formulier kunt u ook heel snel een offerte bij ons aanvragen

In plaats van de ingevulde Offerte-kaart per post te sturen, kunt u ook de aanvraag digitaal invullen en verzenden. Wij verwerken de aanvraag direct en reageren dan zo spoedig mogelijk. 

Gegevens voor offerte pleziervaartuigverzekering van Eerdmans
 • Soort vaartuig Plat/Rondbodem

 •  
 • (jpg,jpeg,bmp,tiff,zip,pdf,rar)

Contact

Mocht u nog meer vragen of opmerkingen hebben, schroom dan niet om ze direct te stellen.

U kunt Eerdmans jachtverzekeringen heel gemakkelijk bereiken:
EERDMANS Jachtverzekeringen

Schulpen 4
8531 HR Lemmer

Postbus 130
8530 AC  Lemmer

Tel. 0514-563655
E-mail info@eerdmans.nl
Internet: www.eerdmans.nl​

Terug naar vorige pagina