M. de Groot Jacht- en Scheepstuigerij - Stavoren

 Jacht- en Scheepstuigerij  M. de Groot vindt dat tuigen een vak apart is dat je er niet zo maar ‘even naast doet’. Technisch tuigen wordt in hun ogen gedaan door vakmensen die dag in, dag uit met het vak bezig zijn. Weet waarover je praat. Zelf zeilen en een natuurlijke interesse in nieuwe ontwikkelingen. Naast de ervaring die ze al jaren in de praktijk op doen, staan ze ook nauw in contact met hun klanten, producenten en leveranciers. Hiermee blijven ze voortdurend op de hoogte van ervaringen, nieuwe producten en ontwikkelingen.

M. de Groot Jacht- en Scheepstuigerij

Specialist in het tuigen van alle schepen, ook van Ronde en Platbodemjachten!

www.mdegroot.com

Ook een webshop voor zeilers

Alles voor je jacht, boot of schip bestel je via de webshop.
 

www.jachttuigerij.nl

Doelstelling

Voor iedere klant de best passende oplossing bieden. Zowel op gebied van reparatie en onderhoud, maar zeker ook voor nieuwbouw. Samen met u de meest praktische, efficiënte oplossing vinden die zeilen veilig, comfortabel en leuk maakt.
Zowel beroeps- als recreatievaart worden voorzien van best passende tuigage. Een grote verscheidenheid aan schepen en jachten, traditioneel én modern. Stuk voor stuk mooie projecten kenmerkend zijn voor de veelzijdigheid van ons bedrijf.

Project Lemsteraak 'Martina Maria'

Al 25 jaar geleden zette de heer Esch, die in diverse functies werkzaam is geweest in de jacht – en scheepsbouw, de eerste lijnen op papier van de Lemsteraak 'Martine Maria' waarmee hij in zijn pensionering lange reizen zou willen maken. Esch is een zeezeiler en dat is merkbaar in de uitvoering van de Lemsteraak. Daarom liet hij het schip ook tuigen door M. de Groot in Stavoren!

Naast de 'Marina Maria' heeft M. de Groot natuurlijk nog veel meer Ronde en Platbodemjachten getuigd.

Terug naar vorige pagina