A wreck of a botteryacht at Broadness Harbour on the Thames

Een knap luxe botter die mogelijk met beroepsbemanning heeft gevaren, gezien de plaatsing van de zwaardlieren en de entree op het voordek.

We ontvingen van Andrew Crosby uit Engeland een reactie op ons bericht in de rubriek "Opsporing verzocht" over "De Botter 'Johanna' in Engeland":

There is a wreck of a botteryacht at Broadness Harbour on the Thames. I don't know if it is 'Johanna'. This is where the botteryacht wreck is located: 51.4634630, 0.3109590. Andrew

De eerste foto die ons werd gestuurd
De eerste foto die ons werd gestuurd

Wij hebben Andrew geantwoord dat het wrak op de foto botterjacht 'Johanna' niet kon zijn. De 'Johanna' heeft bijvoorbeeld de mast voor de kajuit staan en het wrak op de foto heeft duidelijk de mast op de kajuit staan met een overloop voor de fok er voor.​ Daarna stuurde hij ons het Internet-adres van een forum, waarop meer foto's en commentaren van bezoekers te zien en te lezen zijn.

We hebben alles verzameld op een pagina in onze rubriek "Opgemerkt", de rubriek waarin we interessante reacties op informatie, geplaatst op deze website, publiceren.

De vraag is: herkent iemand de restanten van dit botterjacht of details daarvan?

Alle informatie over het wrak van het Engelse Botterjacht staat op de pagina in de rubriek "Opgemerkt".

Reactie Opsporing Verzocht
  • (jpg,jpeg,bmp,tiff,zip,pdf,rar)
  • In ons Privacystatement kunt u nalezen hoe de SSRP met de op dit formulier verstrekte, privacygevoelige gegevens omgaat.

Terug naar vorige pagina