Scheepspost - De Digitale Nieuwsbrief voor het Varend Erfgoed

Na 12 jaar Zeepost is er nu de Scheepspost, de digitale nieuwsbrief voor het Varend Erfgoed in Nederland. Deze nieuwsbrief brengt het digitale nieuws over het Varend Erfgoed. Nieuws over schepen en schippers, werven en waterwegen, beleid en behoud, maritieme musea, evenementen en nog veel meer. Deze nieuwsbrief wordt net als de Zeepost uitgegeven door Wouter van Dusseldorp, nu in samenwerking met FVEN, de Federatie Varend Erfgoed Nederland.
Informatie aan schippers van historische schepen en iedereen die het varend erfgoed een warm hart toedraagt, het is belangrijk voor een koepel als de FVEN. De FVEN wil laten zien waar ze mee bezig zijn en wat ze willen bereiken voor en met het varend erfgoed. Deze informatie is belangrijk voor iedereen die een historisch schip heeft of met historische schepen te maken heeft.  

Scheepspost is een digitale nieuwsbrief die eens per één à twee weken uitkomt met allerlei relevante informatie over varend erfgoed. Scheepspost wordt op dit moment naar 800+ e-mailadressen verstuurd. Daarnaast wordt Scheepspost ook online gezet op de website van "Scheepspost".

I http://www.scheepspost.info/

Terug naar vorige pagina