Kalender

Op vele plaatsen in Nederland en daarbuiten vinden evenementen plaats, waaraan onze Ronde en Platbodemjachten of de eigenaren daarvan meedoen. In diverse watersportbladen en op het Internet kunt u overzichten van deze evenementen vinden. Allereerst besteden we aandacht aan de evenementen, die voor de SSRP belangrijk zijn. Voor de overige evenementen verwijzen we naar uitgebreide overzichten van andere organisaties.

September 2017


 

‘ROND en PLAT 2017’ op de Westeinderplassen te Aalsmeer voor Rond- en platbodemjachten, Westlanders en Scherpe kajuitjachten

Op Zaterdag 16 en Zondag 17 september 2017 organiseert de Watersportvereniging Nieuwe Meer in samenwerking met de stichting Westeinder Zeilwedstrijden:
‘ROND en PLAT 2017’, op de Westeinderplassen te Aalsmeer voor Rond- en platbodemjachten, Westlanders en Scherpe kajuitjachten
Een gezellig en sportief zeilevenement voor eigenaren van Rond- en Platbodemjachten zoals Tjalken, Lemsteraken, Tjotters, Boeiers, Boatsjes, Friese Jachten, Open schouwen, Kajuitschouwen en Staverse Jollen. Ook de schippers met zeilende Westlanders zijn weer van harte uitgenodigd. Het is een traditie dat tijdens het weekend tevens eigenaren van scherpe kajuitjachten kunnen strijden om de kristallen wisselprijzen. Door de keuze van twee zeilwedstrijden op de zaterdag en één lange baan wedstrijd op de zondag zijn deelnemers in staat om op de zondag tijdig huiswaarts te keren.
 

pdf Uitnodiging Rond Plat 2017

pdf Inschijfformulier Rond en Plat 2017

De Vlietdagen 2017 komen er aan

Het leukste waterevenement van de regio Haaglanden speelt zich af op en rond de Vliet en in de twee historische kernen: Leidschendam en Voorburg. Het festival heeft een vaste plek verworven op de evenementenagenda van de regio Haaglanden en wordt door velen gezien als één van de leukste water evenementen. Steeds meer bezoekers komen uit omringende gemeenten speciaal voor de Vlietdagen naar Leidschendam-Voorburg. 
De Vlietdagen hebben een brede doelstelling: het tonen en benadrukken van de diverse en rijke cultuur van Leidschendam-Voorburg in een historische setting van de eeuwenoude  vaarweg tussen Leiden, Delft en Rotterdam.  

Dit jaar zijn de Vlietdagen in Leidschendam/Voorburg op zaterdag 16 en zondag 17 september.

Wij hopen dat jullie weer aanwezig willen zijn met een aantal boten van de Stichting Stamboek Ronde en Platbodemjachten.
Datum:  zaterdag 16 en zondag 17 september 

Meer informatie: www.vlietdagen.nl


 

Scheepspost - Digitale nieuwsbrief voor het Varend Erfgoed in Nederland met Evenementenkalender

Een actueel overzicht van alle Evenementen in 2016 voor het Varend Erfgoed kunt u vinden in Scheepspost, de digitale nieuwsbrief voor het 
Varend Erfgoed in Nederland.

De Kalender is voor elk wat wils en actueel.
 


 

Wedstrijdkalender V-VA klasse

 

Overzicht van de wedstrijden van de V-VA klasse.


 


Rond- en Platbodem Wedstrijdkalender

 

Overzicht van de wedstrijden in Nederland met deelname van (gemeten) schepen van de Rond- en Platbodemklasse.

 


Kalender Heech by de Mar 2017

 

De kalender van Heech by de Mar voor 2017, met prachtige foto's, voor aan de muur,  met veel evenementen al ingevuld.
 

 


Verslagen gevraagd


Een enkele keer krijgen wij van eigenaren een boeiend verslag van de deelname aan zo'n evenement. Deze plaatsen wij natuurlijk ook, omdat daarin allerlei aspecten van het varen met onze schepen aan de orde komen.

Terug naar vorige pagina