Kalender

Op vele plaatsen in Nederland en daarbuiten vinden evenementen plaats, waaraan onze Ronde en Platbodemjachten of de eigenaren daarvan meedoen. In diverse watersportbladen en op het Internet kunt u overzichten van deze evenementen vinden. Allereerst besteden we aandacht aan de evenementen, die voor de SSRP belangrijk zijn. Voor de overige evenementen verwijzen we naar uitgebreide overzichten van andere organisaties.

Aan de SSRP doorgegeven activiteiten in 2018

>>>>> 15 september 2018: Feest in IJlst, De IJlster Reünie

In 2018 viert IJlst 750 jaar stadsrechten. tijdens de dag van de IJlster reünie op 15 september, vieren we groot feest in ijlst. op die dag nodigen wij u met uw historische boot uit om mee te doen aan de 'schepen reünie'. We reserveren een speciale plek aan de wal waar ooit de boot bij een IJlster scheepswerf gebouwd is.

pdf Uw historische boot ook aan de kade in IJlst?

 


 

>>>>> 15 en 16 september : Vlietdagen Leidschendam-Voorburg

De Vlietdagen staan ieder jaar garant voor een gezellige sfeer. Het leukste nautische publieksevenement van de regio Haaglanden speelt zich af op en rond de Vliet en in de twee historische kernen van Leidschendam en Voorburg. En natuurlijk niet vergeten: ons Varend Erfgoed voor de wal!
www.vlietdagen.nl

 


 

Belangrijke Evenementenkalenders voor R&P schepen, bemanningen en geïnteresseerden

Scheepspost - Digitale nieuwsbrief voor het Varend Erfgoed in Nederland met Evenementenkalender

Een actueel overzicht van alle Evenementen in 2016 voor het Varend Erfgoed kunt u vinden in Scheepspost, de digitale nieuwsbrief voor het 
Varend Erfgoed in Nederland.


De Kalender is uitgebreid, voor elk wat wils en actueel.


Wedstrijdkalender V-VA klasse

 

Overzicht van de wedstrijden van de V-VA klasse.Rond- en Platbodem Wedstrijdkalender

 

Overzicht van de wedstrijden in Nederland met deelname van (gemeten) schepen van de Rond- en Platbodemklasse.

 


 

Verslagen gevraagd


Een enkele keer krijgen wij van eigenaren een boeiend verslag van de deelname aan zo'n evenement. Deze plaatsen wij natuurlijk ook, omdat daarin allerlei aspecten van het varen met onze schepen aan de orde komen.

Terug naar vorige pagina