Gezocht: Nieuwe Eigenaar - Te koop

In ons Stamboek staan zo'n 2500 schepen ingeschreven. Op enig moment kunnen de eigenaren helaas niet meer voor hun schip zorgen, laat staan er mee varen. Gelukkig komt het regelmatig voor dat het eigendom van een schip binnen de familie wordt overgedragen. Binnen het Stamboek kan zo'n overdracht eenvoudig geregeld worden.
Maar in andere gevallen moeten de eigenaren echt besluiten de zorg voor hun schip over te dragen aan een nieuwe, nog onbekende eigenaar. Omdat deze zorg voor vooral ook de monumentale schepen in ons bestand door de SSRP wordt gedeeld, bieden wij deze eigenaren de mogelijkheid om op deze pagina kenbaar te maken dat er voor het schip een nieuwe eigenaar wordt gezocht.
Korter geformuleerd: het schip staat te koop.

Alle schepen op een rij

Stamboekschepen, waarvoor een nieuwe eigenaar wordt gezocht


Eenvoudige regels

Het is niet de bedoeling dat er uitgebreide verkoopadvertenties op deze website worden geplaatst. Daarvoor zijn (indien gewenst en noodzakelijk) veel andere kanalen beschikbaar.

Wij bieden de mogelijkheid aan de donateurs van de Stichting (dus eigenaren met een 'actief' ingeschreven schip om op deze pagina aan te geven, dat er voor het schip een nieuwe eigenaar wordt gezocht.

Wij controleren dan of wij in het Stamboek voldoende gegevens beschikbaar hebben om een relevante Stamboekpagina te kunnen presenteren. Wij hebben helaas nog niet van alle schepen in het Stamboek een uitgebreide digitale presentatie beschikbaar. Maar dit kan dan het moment zijn om ons archief op dit punt completer te maken. Daarvoor vragen we de medewerking van de eigenaar!

Tip

Om uw schip te laten vermelden op deze pagina kunt u op eenvoudige wijze het formulier gebruiken, dat onderaan de pagina staat, waarop uw schip wordt beschreven. Dit formulier wordt naar het secretariaat gestuurd en zij zorgen er voor dat het schip zo snel mogelijk wordt geplaatst.
Zoek uw schip daarvoor op in het schepenoverzicht.

Terug naar vorige pagina