Jachthaven Pieter Bouwe - Gaastmeer

Een jachthaven, werf en bootverhuur. Kortom; alles onder één dak bij Pieter Bouwe. De jachthaven ligt zeer gunstig midden in het merengebied, vrij water naar de Fluessen en het Heegermeer en binnen één uur bent u via het sfeervolle Workum zo op het IJsselmeer. U bent van harte welkom in deze jachthaven in Friesland. Persoonlijke en een zo passende mogelijke service staan hoog bij hen in het vaandel. 

Alles onder één dak bij Pieter Bouwe in Gaastmeer

I www.pieterbouwe.nl

Op de bootwerf verlenen ze een zo'n passend mogelijke service.

Ze kunnen het gehele jaar zorgdragen voor uw schip, vanaf het op- en aftuigen tot schilderwerkzaamheden, houtwerkzaamheden, technisch en motorisch onderhoud. Alle voorkomende werkzaamheden kunnen desgewenst aan uw schip worden verricht. In de winter kan uw boot binnen of buiten worden gestald en de haven beschikt over een kraan- en heffaciliteit tot 16 ton. Ook alle onderhouds- reparatie- en schilderwerkzaamheden aan uw schip kunnen deskundig worden verzorgd.

Bootverhuur

Vanuit jachthaven Pieter Bouwe is het mogelijk om een polyvalk te huren. Gaastmeer is de thuishaven van de valken, prachtig gelegen in het Friese merengebied. U kunt een mooie dagtocht maken naar Heeg, Oudega, Workum of een weekendtochtje naar Sloten, Sneek of Stavoren.

Terug naar vorige pagina