Chris Beuker Lemsteraken

Chris Beuker Lemsteraken onderscheidt zich van alle bestaande ronde en platbodemjachten, puur door de ontwerpvisie. In de wereld van de historische, klassieke jachten bestaat een soort tweedeling: traditioneel en geavanceerd.

Verstand van *aken!

Chris Beuker Lemsteraken zoekt de ideale balans tussen beide, hetgeen resulteert in snelle, relatief lichte schepen met bijzonder goede zeileigenschappen. Met oog voor traditie, maar niet met een hang naar historie. Met gevoel voor kwaliteit, maar niet met de beperking van het ambachtelijke. Met creativiteit en innovatie, maar niet met de overdrijving van high-tech.

Als initiatiefnemer en eigenaar kan Chris Beuker bogen op een gedegen verleden in de scheeps- en jachtbouw. Vooral zijn ervaring in de bouw van werkschepen en tenders is terug te vinden in de Lemsteraken van zijn hand. Eenvoudige en daardoor deugdelijke oplossingen voor op het eerste gezicht complexe constructie- of installatieproblemen, verraden die ervaring. Voor een schip van Chris Beuker Lemsteraken ´is geen zee te hoog´.

Alle resultaten

Overzicht van schepen met SSRP-Plaquette gerealiseerd door Chris Beuker

Terug naar vorige pagina