Heech by de Mar verhuur, verkoop en bemiddeling ronde en platbodemjachten

Heech by de Mar heeft de grootste verhuurvloot van ronde en platbodemjachten in ons land. Met circa dertig schepen, waaronder Zeeuwse schouwen, Staverse jollen, Vollenhovense bollen en Lemsteraken, in lengte variërend van 8,00 tot 15,00 meter is er voor elke groep of elk gezin een passend schip te vinden. Omdat de meeste schepen op de eigen werf zijn gebouwd en ingetimmerd, kan vanaf het begin rekening worden gehouden met de speciale eisen die huurders stellen. 

Heech by de Mar verhuur, verkoop en bemiddeling ronde en platbodemjachten


www.heechbydemar.nl

Er wordt dertig jaar ervaring verwerkt bij het afbouwen van de schepen. Doorlopend worden de schepen aan een grondige inspectie onderworpen, terwijl 's winters alles nog eens extra wordt gecontroleerd en bijgewerkt. Het is opvallend dat de Zeeuwse schouwen, waarmee Heech by de Mar jaren geleden startte, nog steeds in de vaart zijn. Ze zijn inmiddels technisch geheel vernieuwd en bij de tijd. 
Daarnaast heeft zij diverse Rond- en Platbodemschepen van diverse typen voor de verkoop in de eigen verkoophaven liggen. Naast de verhuur en koop-/verkoopbemiddeling heeft Heech by de Mar zich ook gespecialiseerd in de nieuwbouw van Lemsteraken naar eigen ontwerp (van 9,50 tot 13 meter). Van casco en betimmering tot aan schilderen en technisch vaarklaar maken. Alles wordt in eigen huis uitgevoerd.

Alle resultaten

De schepen van Heech by de Mar die voldoen aan de Criteria van de SSRP staan ingeschreven in het Stamboek

Terug naar vorige pagina