Uitnodiging Sneekweek Vlootschouw

9 juli 2018

Over ruim 4 weken is het al zover, dan staan we aan de start van de 83ste SNEEKWEEK. Natuurlijk wordt ook dit jaar de Sneekweek afgetrapt met de traditionele vlootschouw! Deze zal dit jaar extra feestelijk zijn door de samenwerking met opening van de European Sports For All Games (ESFAG)! 

Tijdens de vlootschouw willen we graag alle klassen die mee varen tijdens de Sneekweek (dus ook de Ronde en Platbodemjachten!) zich laten presenteren. De verwachting uitsprekend dat jullie klasse mee zal varen, willen we jullie vragen ons hulp te bieden bij het vinden van een boot + bemanning om deel te nemen aan de Vlootschouw. Met deelname doen jullie duizenden toeschouwers zeer veel plezier. 

Bovendien is dit een goede gelegenheid om jouw klasse onder de aandacht te brengen van de vele belangstellenden. Als herinnering ontvangt de (complete) bemanning het Vlootschouw T-shirt. Zouden jullie zo vriendelijk willen zijn voor 17 juli 2018 (2,5 week voor de Vlootschouw) onderstaand formulier door de deelnemer in te laten vullen en terug te sturen?  Dan regel ik verder alles met de deelnemer!

LET OP: Jubileert de klasse dit jaar? Dan geven we de mogelijkheid tot een extra promotie! Er mogen 5 boten van deze klassen mee varen in de vlootschouw. 

We rekenen op jullie enthousiaste medewerking om de opening van deze Sneekweek ook succesvol te maken!  Bij voorbaat dank voor jullie inzet.  Voor meer informatie of vragen kunnen jullie uiteraard contact met me opnemen. 

Met vriendelijke groet,
Marieke Guichard
Vlootschouwcommissie / KWS sectie wedstrijdzeilen

pdf 2018 Retourformulier deelnemers Vlootschouw Sneekweek

 


 

Terug naar vorige pagina