Klassieke Schepenbeurs

De Beurs klassieke schepen is enige beurs in Europa voor het bouwen, beheren, onderhouden en conserveren van klassieke en traditionele schepen. De beurs is drie dagen lang HET ontmoetingspunt voor de professionele en pleziervaart; voor vakkundige eigenaren en toegewijde liefhebbers van traditionele vaartuigen en scheepsambachten.

Ontwerpers, (casco)bouwers, scheepstimmerlieden, tuigers en toeleveranciers geven er informatie over materialen en producten. Behoudsverenigingen, klassenorganisaties, charteraars, verzekeringsmaatschappijen en makelaars bieden hun diensten aan. Vaklieden en andere experts vertellen, demonstreren en discussiëren over hun werk. Diverse schepen zijn te zien en te koop op de beurs en in de haven.

In 2011 was de SSRP voor het 15e jaar vertegenwoordigd als behoudsorganisatie van en voor Ronde en Platbodemjachten.

I www.klassieke-schepen.nl

Beurs Klassieke Schepen in 2014 onderdeel van Hiswa

Thedo Fruithof en Wim de Bruijn hebben de beurs Klassieke schepen verkocht aan de Hiswa Amsterdam Boat Show. De beurs gaat verder onder de naam 'Hiswa Klassiek'. Zowel de natte als droge beurs in Enkhuizen verhuist naar Amsterdam en is vanaf het voorjaar van 2014 helemaal 'droog'. Er komt in november van 2013 geen beurs meer in Enkhuizen. 'Dan is de tijd tussen beide beurzen veel te kort; stelt Fruithof.
Lees het hele artikel uit Weekblad Schuttevaer.

Terug naar vorige pagina